Bedrijveninfogids
Bedrijveninfogids
 
U bent hier: Schoorsteenveger >> Schoorsteenveger Wateringen >> Lorje & zonen Schoorsteenveegbedrijf VOF Gebroeders

LORJE & ZONEN SCHOORSTEENVEEGBEDRIJF VOF GEBROEDERS

Bedrijfsnaam

LORJE & ZONEN SCHOORSTEENVEEGBEDRIJF VOF GEBROEDERS

Adres

's-Gravenzandseweg 18/M
2291PE WATERINGEN

Telefoon

0174-296011

Website

De Gebroeders Lorjé & Zn
Wij zijn al drie generaties lang een schoorsteenveegbedrijf en hebben in de loop der jaren onze activiteiten sterk uitgebreid met werkzaamheden aan (dak)pannen, nokvorsten, metsel en voegwerk, zink en loodwerk en periodiek onderhoud aan gasgeisers, gaskachels. De vraag naar deze extra diensten is, zoals blijkt uit de markt, enorm toegenomen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door ons eigen, goed opgeleide, personeel en voldoen daarmee aan onze hoge kwaliteitsstandaard.

Prijsopgave vooraf!
Voor alle werkzaamheden ontvangt u vóóraf een prijsopgave met werkomschrijving. Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Wij voeren alle werkzaamheden uit met volle garantie. Daarnaast berekenen wij geen voorrijkosten. Al onze prijsopgaven zijn geheel vrijblijvend en brengen dus geen verplichtingen met zich mee. Wij stellen u in de gelegenheid zelf te bepalen wanneer de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

“Sommige klanten vragen wat is een erkend schoorsteenveger?”
De ‘erkende’ schoorsteenveger bestaat niet. Schoorsteenveger is een vrij beroep. Iedereen, vakbekwaam of niet, kan dit beroep uitoefenen. Er zijn bedrijven die hun diensten aan de deur aanbieden, vaak gebruiken zij slecht gereedschap en verrichten extra werkzaamheden waar u niet om heeft gevraagd, maar daar wel voor moet betalen. Ga niet met deze bedrijven in zee, maar met officieel ingeschreven ondernemingen bij de K.v.K. zoals Schoorsteenveegbedrijf Gebroeders Lorjé & Zn.

Kaart