Bedrijveninfogids
Bedrijveninfogids
 
U bent hier: Disclaimer

Disclaimer

Bedrijveninfogids.nl wijst u ten aanzien van haar website Bedrijveninfogids.nl op het volgende:

De informatie op, en overige inhoud van de Bedrijveninfogids.nl wordt de bezoeker van de website uitsluitend voor informatieve doeleinden aangeboden.

De door Bedrijveninfogids.nl op de website aangeboden informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geplaatst en Bedrijveninfogids.nl besteedt de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling van de site, desondanks is het mogelijk dat de informatie onvolledig, niet actueel en/of onjuist is. Aan informatie en inhoud van de website Bedrijveninfogids.nl kunnen geen rechten, aanspraken, toezeggingen of garanties worden ontleend.

De website bevat links naar sites van derden, deze sites zijn niet van Bedrijveninfogids.nl en worden de sitebezoeker uitsluitend aangeboden uit oogpunt van gebruikersgemak. Bedrijveninfogids.nl kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gelinkte websites en evenmin voor de inhoud van de daaraan gekoppelde websites. Bedrijveninfogids.nl behoudt zich het recht voor de informatie op, en overige inhoud van, de website te wijzigen op elk gewenst moment. Hoewel Bedrijveninfogids.nl in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Bedrijveninfogids.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van storingen, onderbrekingen of vertragingen in het verstrekken van informatie, noch voor enige schade die voortvloeit uit handelingen verricht naar aanleiding van de op haar website verstrekte informatie. Enkel de websitebezoeker is verantwoordelijk voor zijn gebruik van de op de website beschikbare informatie. Bedrijveninfogids.nl aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor eventuele schade, verliezen van gegevens/bestanden, onvermogen tot gebruik en/of virussen die schade kunnen veroorzaken aan de computer of software van de websitebezoeker, opgemerkt voor, tijdens of na een bezoek aan de Bedrijveninfogids.nl site.