Bedrijveninfogids
Bedrijveninfogids
 
U bent hier: IJssalon >> IJssalon Apeldoorn >> Rubens Ambachtelijk IJs

RUBENS AMBACHTELIJK IJS

Bedrijfsnaam

RUBENS AMBACHTELIJK IJS

Adres

Mariastraat 56
7311HM APELDOORN

Telefoon

06-46334971

Website

IJswagen huren Rubens IJswagen... Ook op uw feest? Verras uw klanten, scholieren, vrienden of medewerkers met vers ambachtelijk schepijs. Wij verzorgen ijswagens voor bedrijven en particulieren. Een ijswagen op uw feest maakt indruk op uw gasten., neemt u werk uit handen en de kinderen worden al enthousiast bij het zien van de ijswagen. Regelmatig staan wij bij schoolfeesten en sportverenigingen, dus met een beperkt budget zijn er volop mogelijkheden om iedereen van een ijsje te voorzien. Of het nu om 100 personen of om 20,000 personen gaat, Rubens IJswagen komt graag langs. Voor de grote opdrachten kunnen we met meerdere ijswagens langskomen zodat uw gasten niet lang hoeven te wachten. Onze prijzen beginnen al vanaf 150 euro. Wij doen regelmatig opdrachten in Apeldoorn, Zwolle, Twello, Deventer, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Arnhem en Nijmegen. Voor grote opdrachten vinden we het ook geen probleem om verder te rijden Rubens IJs: waar een feestje allemaal toe kan leidene Al enige jaren wilde ik een bedrijfje beginnen waarbij ik mensen blij en enthousiast mee kon maken. Een horecabedrijfje was dan ook een voor de hand liggende keuze. Tijdens een feestje bij vrienden kwam ik in contact met mensen die me op het idee brachten om het product te verkopen dat ik zelf altijd al zo lekker heb gevonden: IJS! Geniaal idee, want ijs verkopen kan ik naast mijn vaste baan doen en wie wordt nu niet blij van een heerlijk ijsje? Opleiding tot ambachtelijk ijsbereider Een ijscoupe van Rubens IJs Om alle ins en outs te leren over het maken van schepijs heb ik een ijsopleiding gevolgd voor ambachtelijk ijsbereider. Hier heb ik de basis geleerd van het ijs maken, waarbij je met verschillende soorten ingredienten leert te werken en de effecten van de ingredienten leert herkennen. Zo leer je dat er een wezenlijk verschil is in smaak tussen ijs met veel suiker of veel room en wat de invloed is van ijs met rauwe melk (vers van de boer) en gepasteuriseerde melk. Daarnaast leer je ook om een mooi bolletje ijs te scheppen en om de meest uiteenlopende coupes en ijstaarten te maken. Rubens IJs vuurdoop: onze eigen bruiloft Na de opleiding was ik zo enthousiast dat ik zeker wist dat ik mijn ijszaak ging opzetten. Alleen wel onder de voorwaarde dat ik mijn eigen ijs kon maken.

Kaart